Tjänster

Här listar vi de tjänster som vi mest frekvent utför.
Vill du ha hjälp med något du inte hittar här? Vi löser säkert det, hör av dig.

Städarna i Vetlanda arbetar utifrån mottot att alla kunder har unika behov. 

Vi arbetar därför med flexibla lösningar och formar städuppdragen utifrån kundernas önskemål. 

Personalen är alltid utbildad för de uppdrag de ska utföra.

Kvalité, kunskap och kompetens – Det är Städarna i Vetlanda

Hemstädning innebär regelbunden rengöring av bostaden, inklusive dammsugning, dammtorkning, badrumssanering och golvvård, för att hålla hemmet rent och snyggt.
Byggstädning innebär att rengöra och sanera en byggplats efter avslutat byggprojekt. Det inkluderar att ta bort byggavfall, damm, smuts och andra rester från byggmaterial. Byggstädning syftar till att lämna en ren och säker miljö för slutanvändaren.

Trädgårdsservice innebär professionell hjälp och expertis för att underhålla och vårda trädgårdar.
Det inkluderar uppgifter som gräsklippning, ogräsrensning, buskbeskärning och lövuppsamling.
Trädgårdsservice bidrar till att skapa en vacker och välskött utomhusmiljö och avlastar ägarna från tungt arbete.

Teamet hjälper till med att packa, bära och transportera möbler och lådor från den gamla bostaden till den nya. Flytthjälp minskar stress och arbetsbelastning, och ger en smidigare övergång till den nya boendemiljön.

Fönsterputs involverar rengöring av fönsterglasen både inomhus och utomhus för att avlägsna smuts och fläckar från fönstren och skapa en klar och glänsande yta som släpper in mer ljus och ger en bättre utsikt.

Fastighetsskötsel är processen att underhålla och förvalta egendomar och byggnader för att säkerställa deras funktionalitet och hållbarhet.

Det inkluderar uppgifter som rengöring, underhåll av grönytor, reparationer och tekniska tjänster för att säkerställa att fastigheterna är i gott skick och uppfyller säkerhets- och hälsoföreskrifter.